TV | Gotham

Ik kijk graag series! En dan vooral series die een goed verhaal hebben en leuke karakters. De beste combinatie is actie, humor en een beetje drama. Sinds vorig jaar kijken mijn vriend en ik Gotham. In het begin wisten wij niet zeker of dit wat zou worden. Maar geleidelijk werd de serie steeds beter en beter! Ben je Batman fan? Dan vind je Gotham zeker weten ook leuk!

Gotham City

Als je bekend bent het verhaal van Batman, dan ken je ook detective James Gordon, the Penguin en Catwoman. In Gotham maken wij kennis met James Gordon en de jaren die afspeelde voordat Batman in de stad kwam en vlak nadat de ouders van Bruce Wayne vermoord zijn.

We zien Batman als een jongetje die geobsedeerd is door de dood van zijn ouders, hij zal en moet de dader vinden. James Gordon helpt hem hier mee, ondanks dat zijn collega’s dit niet helemaal zien zitten. Hij moet het opnemen tegen corrupte agenten en vreemde bad guys.

Ook zien wij hoe bad guys, bad guys worden. Wat is het verhaal achter Poison Ivy en de Penguin? Zelfs the Riddler is heel makkelijk te herkennen en je ziet ze langzaam omhoog kruipen en groeien. Het is leuk om voor de verandering eens te zien hoe het verhaal is aan de kant van een karakter wat niet veel in de schijnwerpers heeft gestaan in de films.

Een piepjonge Catwoman. Bron

Een piepjonge Catwoman. Bron

Wat Te Verwachten?

Wat kun je verwachten van Gotham? Als je iemand bent die houdt van romantische series, is Gotham misschien niets voor jou. Er zit een beetje romantiek in, maar dat is niet waar deze serie op draait. Er is enkel hier en daar wat romantiek tussen James Gordon en een vervelend blondje wat zijn vriendin is.

Als je houdt van actie, thrillers en detectives, dan zit je bij Gotham helemaal goed! Als je ook nog eens houdt van DC en Batman je favoriete film/strip/cartoon is, dan is dit gewoon de ultieme serie voor jou.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s