10 x Wat Ongeduldige Mensen Niet Blij Maakt.

Je herkent het vast wel, je staat in de rij, je moet ergens op wachten, of je staat in de file. Wachten staat gewoon niet in jouw woordenboek en “schiet eens op” is je mantra. Hier nog eens op rijtje waar alle ongeduldige mensen een schijt-hekel aan hebben.

tumblr_nf9qsqdQ8b1qf9mevo1_1280

Kinderwagens in de Hema
– Of in de kruidvat. Je kan er niet om heen en zeuren dat ze langzaam lopen is eigenlijk ook heel erg onbeleefd. De enige keus die je hebt is wachten tot je er langs kan. Met een beetje geluk staat in het gangpad naast je ook geen gangpad vol met dozen.

Mensen die langzaam lopen op het zebrapad
Of voor je in de stad, of dat die mensen ineens vanuit het niks blijven stil staan zodat jij er tegenaan botst, want je had haast, dus je was al aan het bumperkleven. Zó vervelend.

Reclame
Wil je een leuk fimpje zien op youtube, krijg je er van die irritante rot-reclame tevoorschijn die je pas na 5 seconden mag weg klikken. 5 seconden teveel dus.

tumblr_inline_nfmygnTxhn1s4i4kv

Praatjes aan de kassa
Ten eerste moet je in de rij staan voor de kassa, ten tweede staan ze ook nog eens gezellig een thee-kransje aan het houden tijdens het afrekenen. Zuchtend, kreunend en met wiebelende poten sta je ongeduldig te wachten. Wanneer je eindelijk aan de beurt bent, ben je blij dat je zo goed kon acteren: “Geeft niet hoor, dat ik even moest wachten!”.

Bijna uit
Je hebt al een aantal nummers gehoord van je favoriete bang/zanger. Maar hun nieuwe album is nog niet uit. Nergens te downloaden en je moet écht, écht nog een paar dagen wachten. Nee, je wil niet wachten, je wil die CD nu beluisteren!

Bestelling opnemen
Of je nou zelf bestellingen moet opnemen, of achter de persoon staat die niet kan kiezen wat voor bestelling hij wil. “Een hamburger met tomaat, maar zonder august. De patat zonder zout de hamburger speciaal zonder ui, maar met extra saus. En zit er suiker in de mayonaise? Mag ik daar nog extra curry bij? En de hamburger toch maar met ui”. Je wil hem het liefst over de balie heen sleuren.

Wachten op een bestelling
Je kent het wel, je hebt iets super goedkoop (waarschijnlijk kleding en sieraden) kunnen bemachtingen via Ebay, helaas moet je wel 4 weken wachten tot het vanuit China naar jouw voordeur is gebracht. En als het dan eindelijk na 4 weken in huis is, ziet het er niet zo uit als op de foto was aangegeven.

tumblr_mt9i1alri01qm9i8bo1_500

Ja ik kom zo!
Hoor je je vriend/vriendin zeggen. Maar dat zij/hij een uur geleden ook al. Je hebt de hoop al een beetje opgegeven of je staat op het punt om dan maar alleen weg te gaan.

Kleding passen
De meeste mannen herkennen zich hier vast in! Maar misschien de dames ook wel? Je bent aan het winkelen met je vriend(in). Het liefst gaat zij/hij alle winkels in, de hele winkel door, kleding passen en dat hele ritueel overnieuw bij elke winkel. En als het passen dan ook nog eens heel lang duurt omdat ze 50 broeken moet passen en 20 shirtjes en die winkel geen stoelen heeft om je tere voetjes wat rust te gunnen. Volgende keer loopschoenen aan?

Tandarts/huisarts
Je hebt hard gefietst om op tijd bij de huisarts of tandarts te komen en je bent precies op tijd! Maar na 15 minuten ben je nog niet aan de beurt. Je hebt dat krantje al duizend keer uitgelezen van voor na achter en van achter naar voren. Na 30 minuten ken je het hele krantje uit je hoofd en ben je hopelijk bijna aan de beurt.

Featured image door Steve Johnson.

Wat maakt jou zo ongeduldig?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s