Wie zit er achter SB?

Welkom op Spellbound!

Leuk dat je ook even om de hoek komt kijken! Pak je een kopje thee en schuif je aan?

Mijn naam is Lidia, geboren in de koude winter van 1990. Op het moment woon ik heerlijk samen met mijn vriend, twee pluizige poesjes, een harig hondje, 3 reptielen en een tarantula. Een best wel veelzijdige dierentuin, toch?

Spellbound is voor mij een plekje waar ik mijzelf kan zijn. Waar ik mijn dromen achterna kan zitten, waar ik kan wegdromen bij vakantiebestemmingen. Waar ik kan delen wat ik leuk vind (en jullie hopelijk ook!), waar ik mijn foto’s kan delen, muziek kan luisteren en veel kan leren. Over mijzelf, maar ook over andere dingen.

Wie Ben Ik?

Ik ben iemand die van bingewatching op Netflix houd, die de hele dag achter de PS3 kan zitten. Ik hou van bakken en van thee.

Maar ik ben ook dol op poezen en kom geregeld te laat omdat er weer een harige vierpotige lieflijk naar mij miauwt dus die moet dan ik echt even aaien.

Ik heb een kort lontje, , ik ben ook bezig met afvallen en druk pogingen aan het doen om zelfbeeld weer omhoog te krikken. Verder probeer ik het mooie in dingen te zien, te lachen om dingen waar je eigenlijk boos om kan worden en verder te kijken dan mijn neus lang is en mijn ogen kunnen zien. Want de wereld, dit planeetje waar wij op leven? Die is toch best wel mooi.

Advertenties

2 Reacties op “Wie zit er achter SB?

    • Hoi Jenn! Ja toch? Makkelijk in de onderhoud. 🙂 Enige nadeel is dat hij in de winter goed warm gehouden moet worden, want een warmte lamp in zijn terrarium is onmogelijk. Maar als dat alles is. 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s